I detta nu



Er kära hostelmanager sitter och äter frukost framfor ett vänneravsnitt.

Då var det måndag igen!

Och jag har redan hunnit med ett Power/Cardio pass på gymmet. Jojomen! Kl 06.15 ringde klockan och det var bara för mig att pallra sig upp, på med kläderna och skutta till gymmet. Kanske inte skutta, men släpa fötterna efter mig iallafall! Det är rätt gött att komma upp en måndag morgon och komma igång med träningen, för annars kan det dröja bra länge innan jag går till gymmet.

Senare idag ska jag jobbar på PitaPit i heeela 3 timmar och sedan på hostelet från fyra till halv nio. Kommer nog bli en lugn kväll för vi väntar inga incheck.

Kanske blir det ett inlägg eller två ikväll, but I doubt it! Kommer sitta i kuddarna på mitt hostel och läsa Stieg Larsson på engelska. Hur kul som helst faktiskt!

When he worked at the tunnelbana...

Låt den rätte komma in

Eller som man säger här på Nya Zeeland "Let the right one in". Den såg Ingvarsdotter på hyllan i videobutiken igår och jag var ju bara tvungen att hyra den! Jag läste boken i höstas och ÄLSKADE den så förväntningarna var höga på filmen. Visst, jag hade hört att den inte skulle vara lika äcklig och rå som boken, men det är ju fortfarande en bra story. Men gud vad besviken jag blev! Inte konstigt att folk tror att svenskar är gråa och tråkiga när dom ser en film som denna! Hade jag inte läst boken innan hade jag nog haft svårt att hänga med i svängarna. Nä det där med svensk film är inget för mig...

Ickeproduktiv dag

Idag är det lördag och planerna för dagen är inte många. Se klart på NipTuck säson 2 och sedan gå och hyra tredje säsongen. Kanske ta och planera resan lite mer så att jag kan boka husbilen av Casey.

På tal om Casey så tror jag att han har en liten crush på finaste Mikaela hihi...

Härliga fredag

Idag är min lediga dag! Vilket innebär att jag bara jobbar på ett ställe. Jag jobbar ca 3 timmar på PitaPit, sedan blir det kaffe med Sam som vi har varje fredag för att prata om veckan som gått (kallas även skvaller), och ikväll bilr det TVkväll hos Catherin! Americas Next Top Model, Australian Idol och Supernatural. Till det blir det nog vietnamesiskt. Gööööööööööött mos!  


Happy happy joy joy the sun is back!!!

Bio den senaste tiden

Inom loppet av 1,5 vecka har jag hunnit med hela 3 filmer som ar relativt nya pa vita duken.



Den forst jag sag var G.I Joe - Rise of Cobra vilken jag helt spontant gick och sag sjalv forra tisdagen. Det var jag, alla asiatiska par och Aucklands alla tonarspojkar som hade samlats i biosalongen for att avnjuta 2,5 timmes action. Jag ger filmen helt klart godkant! Jag vet inte vad det ar med mig och actionfilmer, men pa senaste tiden har det blivit en hel del. 


I mandags var jag och Strumpan pa Public Enemies. Tacka fasen for Johnny Depp sager jag bara... Hade det inte varit for honom hade jag lamnat salongen inte ens halvvags in i filmen! Jag satt verkligen och tankte hela tiden pa nar filmen skulle ta slut! Visst, gillar man gangsterfilmer ar den att rekommendera, men annars ar det inte mycket mer...


I onsdags, efter dalig planering i tisdags, var det dags for mig och Ingvarsdotter att kolla pa en mycket efterlangtad District 9. Peter Jacksons nya film var verkligen hur bra som helst! Den var valdigt annorlunda fran andra sci fi/action filmer vilket jag alskade! Dels utspelade filmen sig i Sydafrika, inte USA, manniskorna och utomjordingarna talade inte samma sprak, men forstod varandra anda men ingen ville "sjunka sa lagt" att de talade det andra spraket. Kalla mig underlig, men detta skulle faktiskt kunna handa i verkligheten. Det ar nog bara en tidsfraga innan utomjordingarna kommer och halsar pa. =)  

Det var all bio for denna veckan! Far se vad det blir harnast.

Ja jag e lycklig



Jag har precis bokat flygbiljett ner till Queenstown i september månad! Ja, inte för att staden gjorde så stort intryck på mig att jag saknar den, men sitter det en engelsman därnere man suktar över så är det klart det inte spelar någon roll vilken stad man åker till!

Mitt humör de senaste dagarna

One of us is crying
One of us is lying
In her lonely bed
Staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely
One of us is only
Waiting for a call
Sorry for herself, feeling stupid feeling small
Wishing she had never left at all

C Party @ City Groove

I söndags hade vår söta lilla irländska Aideen fixat maskeradparty på hostelet. Temat var bokstaven C (eftersom vi bor på City Groove) och det var alla möjliga konstelationer! Själv gick jag som Casino, A som Captain och M som Cabaret.

        


Examensdag Kiwi style

 
Vi borjade dagen med att sparra av kuddarna for oss svenska kulturturismentreprenorer


 

  

Sedan fortsatte vi med champagnefrukost (alkoholfritt for mig...) med pannkakor och presnetoppning. Jag fick en liten kryssning genom Aucklands hamn!

  

Vi kryssade oss igenom Auckland for att sedan...

ata lite glass

Dagen avslutades for min del med middag i skytower medans tjejerna efterat gjorde stan in pa smatimmarna.

Resultatet? En sjuhelsikes bra examensdag har pa andra sidan jorden!


Titel : Kulturturismentreprenör



Idag är det examensdag och vi har firat med champagnefrukost med pannkakor. Jag fick ett gott alkoholfritt bubbel då jag går på antibiotika, men jag sörjer inte för det! Det är en glädjens dag!!! Nu ska jag och flickorna iväg på kryssning som jag fick i present! =) Senare ikväll ska vi upp i SkyTower igen och äta en underbar middag och njuta av utsikten. Bilder kommer imorn!

RSS 2.0