Favorit i repris

Ikväll bär det av till bion igen! Samma som fredagen för två veckor sedan blir det Rocky Horror Picture Show, men denna gången är det inte bara jag och Ingvarsdotter. Hammarstrumpan och Tomas from Alingsås, eller nej förlåt Argentina, följer också med! Undrar om jag ska ha med mig vin eller vodka in ikväll..? Blir nog vin för vodka har jag ingen hemma! Problem solved...


Sola skiner i Auckland

Det är inte bara i Svealand solen tittar fram! Även på Nya Zeeland kan den titta fram då och då, även om inte temperaturen är densamma... Hammarstrumpa och jag var inte sena med att sätta oss på en uteservering med varsinn cappuccino och kaka för att ta vara på den underbara söndagseftermiddagen!


Jag är i planerarstadiet

Mamma och pappa kommer ju och hälsar på mig i December och tills dess ska rutten vara klar! Men som det mycket säkert kommer bli i Kiwiland kommer denna rutt inte följas till punkt och pricka, men en liten aning kan man ju alltid försöka ha!
Det jag har sett och upplevt på båda öarna vill jag att mina föräldrar också ska! Okej, kanske inte ALLT, men det mesta.

Evert: Hur lång tid tog det att åka till Milford Sounds från Queenstown?

Anna: Är det värt att åka till Coromandel?




Break Your Frame enna!

Jaa det har bloggats om dessa gossar förut, men jag gör det igen! Såhär i vintertider är det alltid fint att lyssna på grabbarna grus hemifrån för att finna lite ljus i min tillvaro! Den senaste som fastnat på min hjärna är Strange Games
Rätt o slätt helt underbart pen bedde! 

För mer pene beddar besök deras myspace http://www.myspace.com/breakyourframemusic

City Groove Backpackers från ovan



Eh ja för er som har bra syn så ser ni den vita cirkeln som visar vart mitt o tjejernas hostel ligger! Vi ligger alltså mitt i en park som är hur mysigt som helst verkligen! Och att det bara är va 10 min promenad till city gör ju saken bara bättre!

Namnsdagspresent

Förra tisdagen hade jag namnsdag och då fick jag present av min bästaste bästa hostelfamilj!

   


Fotboll i parken

I söndags gick Annica, jag, Mike, Adam och Julien till The Domain och sparkade lite boll! Eller ja... Försökte iallafall... Det var ju ganska lerigt om man säger så!


Helgen i bilder och filmer


Friday night life in Auckland med Ingvarsdotter


Saturday night fever med Hammarström



Rock Horror Picture Show

Ikväll är det dags för bio med familjen igen! Denna gången blir det en gammal klassiker som jag inte sett på år och dar! Tydligen är det tradition att klä ut sig i diverse utstyrslar och detta diskuterades mellan mig och Ingvarsdotter igår påväg till affären. Vi kom fram till att hon ska vara transa och jag Susan Sarandon. Det kan väl inte vara så svårt att klä ut sig till?



Efter bion blir det quality time med Ingvarsdotter och planerna är Danny Doolans som är vårt favorithak nere i hamnen.

Imorgon är det dags för quality time med Hammarström då vi äntligen ska få se våra "men in short shorts"! Det är dags för rugby mellan All Blacks och Wallabys (Nya Zeeland vs Australien). Efter matchen blir det utgång med min M och Adam. OM dom pallar trycket det vill säga..! Dom brukar vara ganska bra på att gå ut tidigt och komma hem tidigt på kvällen.


Harry Potter och halvblodsprinsen

Igår var det dags för premiär med familjen igen! Vi kollade på den senaste Harry Potter filmen, och den var verkligen hur bra som helst! Jag var ganska besviken på den förra så förväntningarna på denna var inte så höga, men oj va lycklig jag var efteråt! Denna filmen hade inte så jättemycket action, men humor var det så det räckte och blev över!


Vicky Christina Barcelona

Ikväll blir det filmkväll med pojken. Idag släpptes nämligen Vicky Christina Barcelona och jag var inte sen att köpa den! Dom hade till och med inte hunnit sätta ut den i hyllorna innan jag norpade åt mig ett exemplar..!

Jag minns det som igår när jag och Hammarström såg denna fantastiska film av Woody Allen på bion i Nelson och lämnade salongen med en helt otrolig känsla i kroppen. Ända sedan den dagen har jag velat ha denna film på dvd och nu äntligen är den min!!!



Grattis Bergwall!!


Grattis i efterskott och grattis i förskott flickor!


Fröken Liljegren 4/7



Fröken Brännässla 11/7

HURRA HURRA HURRA!

PitaPit

Jaa kära läsare! Er Karlsson har gått och skaffat sig ett extraknäck! Såhär gick det då till:
* Jag får höra från en av våra hostelgäster att PitaPit på Vulcan Lane söker deltidspersonal.
* Dagen efter tar jag vägen förbi när jag ska till gymmet och hade tänkt gå in innan, men på grund av en stoooooor folkmassa väljer jag att vänta till efter gymmet.
* Vid tretiden har jag gjort mitt på gymmet och går till PitaPit och frågar glatt om det möjligen är så att de söker personal?
* "Ja du kom då i rätt tid för det skulle komma en kille vid halv två, men han har inte kommit än. Vad gör du i eftermiddan?"
* "Jobbar här?"
* "Rätt svar. Välkommen!"

PitaPit är ungefär som Subway fast med pitabröd! Du väljer en pita, sallad, ost och dressing och tillslut om du vill ha den rostad eller inte.



Så igår jobbade jag 2,5 timmar och idag har jag jobbat 5 timmar. Fint... Passar ypperligt med pengar på kontot nu när mamma och pappa faktiskt ska komma ner och hälsa på mig i december! Hur kul kommer inte det bli?!

RSS 2.0