Triss

Idag överraskade min arbetskollega S mig med 2 st Triss som vi gladeligen skrapade, en innan maten och en efter. Mina 2 resulterade i vinst med 50 kronor! Så det blev till att åka ner till Gewerts efter jobbet och införskaffa 2 nya och tro det eller ej, men jag vann 25 kronor på den ena! Så imorn eller på söndag får jag hämta ut en ny. Eller ska jag ta pengarna kanske? Vad tycker ni?


Min själsfrände och kompanjon genom livet



Smith on ze roof! It's a match made in heaven. Eller va säger du Ingvarsdotter? ;)

Me lajki!

Så här i skolstartstider, även om jag inte längre pluggar, så blir jag så extremt sugen på att köpa nya skrivblock och almanackor! Tyvärr har inte 2011 års kalendrar kommit i butik i Sverige än, men kanske har jag turen med mig i England. Liverpool har ju trots allt redan släppt schemat för nästa års matcher i ligan och det måste skrivas ner.

Jag har hittat en favorit på WHSmiths hemsida

En allt i allo bok liksom!

Idag har jag varit ledig, men inte gjort många knop. Har fyllt i lite papper som ska skickas till NZ o tänkt tanken på att ta ner ryggsäcken och börja packa inför flytten till UK, men inte tagit mig upp för stegen till vinden. Hade grym lust att springa i spåret idag för vädret har varit fantastiskt, men jag slängde mina löpskor efter midnattsloppet i helgen. De var ganska slitna... Så det blev inget med det!

4-timmars arbetsdag

Dagen blev inte riktigt som planerat, men jag klagar inte! Steg upp vid 5-snåret och plattade mitt hår som blivit alldeles för långt, satte på mig arbetskläderna och tog bilen till jobbet eftersom det fortfarande blåser storm på kusten. Kl 6 började jag jobba och slappt vill jag säga att det var! Inte så mycket som händer ute på hotellet vid den tiden, men jag gillart. Ibland kan det bli lite långtråkigt, men jag fick gjort det mesta till min visaansökning, så nu är allt klirrat förutom ett litet papper från den NZ polisen som ska skriva att jag inte är brottsling där heller. Hur ska de egentligen kunna ha mig i sitt register när jag inte ens har varit skriven  Vid 10 gick jag hem för dagen 4 timmar för tidigt. Vi var sjukt överbemannade och jag var inte sen med att frivilligt anmäla mig till att gå tidigt! kom ju iofs på sedan att jag faktiskt inte får betalt för de timmarna... Men va fasen, lite måste man leva! Så jag åkte ner till min hårfrisörska och hörde om hon hade någon tid ledig idag och det hade hon! Så när klockan var 12 hade jag redan jobbat 4 timmar, klippt mig och vart på Apoteket och köpt en ögonkräm. Fint! Ikväll kommer syrran med familj på skaldjurskväll och innan det ska jag hämta syskonbarnen på dagis. Lektajm in ze afternoon!  


7 dagar kvar

O jag ska väl kanske ta o bli lite bättre på att blogga! Fast jag har tänkt ganska mycket på det där med att göra och inte göra alltså... När jag väl skriver att jag ska bli bättre på att blogga blir jag inte det, så om jag skriver att jag ska lägga ner det helt kanske jag blir bättre? Den metoden funkar iallafall på min systerdotter H. Här om dagen när vi var på Liseberg och skulle åka Sagoslottet blev hon plötsligt kissig. Vi var kanske 3 personen från att vara längst fram i kön. Jag fick ett mindre bryt inombords och värre var det med A som absolut inte ville gå ur kön för att lillasyster måste kissa. Så jag sa snällt att om hon absolut måste kissa får hon göra det i byxan, annars kan vi inte åka karusell, och svaret blev då genast "Jag behöver inte kissa". Jag kommer bli en grym morsa...

Back on track, om en vecka flyttar jag över till öarna i väst och min fina M. Frågan är bara vilken väska jag ska ta med? Ska jag ta med ryggsäcken eller ska ja ta en vanlig resväska? Hmm... Får försöka lösa det i eftermiddag.

Nu kokar mina makaroner! Food time!


The Libertines

Jag är så sjuuuuuukt avundsjuk på min karl nu... Igår när vi pratade på telefon skulle han precis gå ner till puben för att kolla på Englands landskamp och då skrek jag nästan av avund att varför finns det inga bra pubar i sverige??!! Vad är mysigare än att samlas på puben, dricka bärs o skälla på domaren över felaktiga (som oftast är rätt ändå) beslut? Visst, det sker väl allt som oftast om Sverige spelar EM eller VM, men alla matcher emellan då? Samlas folk hemma hos varandra o kollar, eller är fotbollskulturen inte så stor i Sverige som jag trodde?

Skäl nummer 2 till att vara avundsjuk på min pojkvän är att han den 28 augusti ska till Reading och se The Libertines live!!!

Är det bra för själen att vara såhär avundsjuk??


19 dagar kvar i Svea rike

Sedan flyttar jag över till kärleken i England! Har aldrig längtat så mycket i hela mitt liv! Visst, det ska bli tråkigt att lämna alla nära och kära igen, men ack va skönt det ska bli att få vara med Mike hela tiden på obestämd tid nu! Inte nåt mer "Ja men då har vi 2 veckor, 3 dagar eller bara några timmar kvar tills vi säger hejdå igen då...". Har tröttnat rejält på det nu. Rejält...

Sommaren i Sverige har väl varit helt ok. Jobbat ganska mycket i början som sedan inte blev så mycket som jag tänkt, och nu i slutet har jag jobbat 19 dagar av 24. Alltså en väldigt ojämn jobbsommar! Men det är det värt ändå när pengarna kommer in på kontot! =)

Har varit ute 1 gång i Kungshamn och ingen på Smögen, vilket måste vara ett nytt bottenrekord för mig, men jag misströstar inte det minsta faktiskt. På ett sätt saknar jag alla galna partykvällar med tjejerna, men samtidigt tror jag inte det hade blivit lika skoj i sommar. Dumt att förstöra ett fint minne?

Önskar jag hade fler bilder att lägga upp på bloggen, men kameran har mest legat i sitt fodral på bordet i sommar... Kanske ska jag ta med den till Calmars ikväll när jag jobbar? Nee... Den får ligga kvar ett tag till.


Ingen rast ingen ro

Planen var i slutet av maj att jag skulle ha 1 bloggfri månad, men ooops det blev visst 2 istället! Inte för att jag inte har gjort något, men lusten och motivationen för att blogga har helt enkelt inte funnits.

Så, vad har jag haft för mig sedan sist?

- Träffat M 2 ggr, 1 gång i Sverige och 1 gång i London
- Jobbat alldeles för lite i juni och alldeles för mycket i juli
- Vart i Sthlm och träffat Iiiiiiingvarsdotter, Sanne, Jenni o Holmberg
- Sett Eclipse 2 ggr
- Vart på Liseberg med syskonbarnen och vunnit 3,3 kg Daim
- Sett Green Day och Pink live på Ullevi



RSS 2.0