Gööööööött!!!!

Han kommer få en hemsk kväll hehehe....

JAAA!!!!!!

1-0!!!!!!!! Förnedringen är nära...

Hur många svenskar är uppe nu?

Ja för mig är det helt naturligt att vara uppe i detta nu för klockan är inte mer än 2 på eftermiddagen här på andra sidan jorden. Men hur många är ni som är uppe mitt i natten och kollar på hockey i detta nu? Sverige spelar mot Tyskland, och jag hoppas ju givetvis att Sverige vinner! Inte enbart för att kunna lugna min själ, men även för att reta skiten ur min arroganta tyska chef på restaurangen! Han är så självsäker i sig själv att det nästan börjar bli pinsamt. Tyskland är så bra, vi leder medaljligan BLA BLA BLA! Jojo, lite avis är jag väl, men han har inte ens en tanke på att fråga hur det går för Sverige. Nä sån attityd uppskattas INTE av Karlsson! Så jag ignorerar honom mest hela tiden.

Idag öser regnet ner i Nelson. När ska det blir ordentlig sommar egentligen? Känns nästan som att jag är hemma i Sverige igen och väntar på att sommaren ska komma även om jag vet att den absolut inte kommer göra det. Kanske blir det andra bullar till sommaren? Är det någon som har pratat med vädergudarna och sagt att vi ska få en underbar sommar iår? Jag vill ju sitta på en klippa och spela "Here comes the Sun" på högsta volym i soluppgången! Gärna med min engelsman och nära och kära sittandes bredvid.

Jag känner hemskt mycket längtan idag. Annica åkte till Christchurch för att hämta sin syster, Mikaela är i Auckland, Mike är hemma i England igen och ja, alla andra är ju i Sverige!! Men det går nog över snart. Hoppas jag...

Kan ju prata om något roligare istället! På min födelsedag planeras det kajaktrip i Abel Tasman National Park! Vi tänkte dra ut på fredagen och komma hem på söndagen. Kommer bli en fin helg! Så känner ni att ni vill med så är det bara att komma! =)

Goooooo Sverige!!!


Fettisdagen

gick helt förbi... Jag passerade det svenska bageriet på väg till "jobbet" igår och tänkte köpa en semla på hemvägen, men vid den tiden hade de stängt... Caféerna här stänger runt fyra fem tiden. Varför liksom???!!! Så det blev iallafall ingen semla igår för min del. Däremot blev det ett telefonsamtal till världens bästa Ingvarsdotter som fyllde ett kvarts sekel igår.


Grattis världens bästa Olsson!!!


Every Hearts Day

Japp, det är en direkt översättning från svenska till engelska a là Karlsson.

Årets Alla Hjärtans Dag har varit en ganska skön dag för mig. Vaknade kl 15 efter att ha fått sova i 10 timmar efter att ha kommit hem alldeles för sent från jobbet igår natt plus att jag inte kunde somna så det blev ett avsnitt av desperata hemmafruar också. Sedan bar det av till jobbet på Rutherford för att jobba till kl 23 och nu är jag tillbaka i sängen och kollar på DH. Nu när Mike har åkt tillbaka till England kan jag catcha upp på serien! Plöjer igenom säsong 3 nu och på tisdag är det säsong 4 som gäller.

Imorn blir det flytt för tredje gången men förhoppningsvis sista innan jag åker hem till Svea i april. Känner att det är dags att stabilisera sig lite och inte behöva byta boende varannan vecka! Trött på min ryggsäck nu.

På tal om Alla Hjärtans Dag. Vad har ni haft för er? Varför firar man bara sin partner? Varför uppvaktar man inte sina vänner också? Varför förväntas man uppvakta någon just den dagen? Jag och Rachel pratade om denna kärlekens dag idag på jobbet och kom fram till det att vi hellre blir uppvaktade spontant under hela året än bara under 1 dag.

Jag hade förväntat mig ett frieri i restaurangen idag av något av paren som satt där, men icke sa nicke!

Så på denna dag vill jag uppvakta alla mina nära och kära! Tyvärr har jag inte bilder på alla, men ni vet mycket väl vilka ni är! =)

    


När grabbarna sover...

Då gör Hammarström/Karlsson krabbelurer och kollar på Hipp Hipp och skrattar jättehögt! Grannarna blev säkert väckta också, men vad bryr vi oss om det? Just det... inte ett ****.



Det var alltså igår vid elva tiden då jag kom hem efter ett arbetspass i restaurangen som vi hade planerat dubbeldejt, men efter att våra karlar hade bagnat då tröttheten stod för dörren blev det bara jag och strumpan som hade dejt mitt i natten. Jag gillar våra mitt i natten dejter! Det blir så spontant och härligt. Här om dagen ramlade jag in i B01 efter att ha jobbat mitt första pass på Rutherford Hotel, öppnade en ljummen, men ack så god, öl och bara snackade en massa dynga om min nya chef. Är jag petnoga så är han 1000 gånger värre!

RSS 2.0