Tankar & Funderingar

Ligger här i min säng och funderar på vad jag ska göra mig av med idag... Har inte kommit så längre än i morse, men kanske ett läppstift eller två? Förstår egentligen inte varför jag ens köper sånt... Använder det knappt och använder jag något är det mest lypsyl eller nåt läppglans. Tycker det bara är kladdigt... Använder ett på jobbet nu, men det är bara för att det ska ta slut så jag kan slänga det utan att känna skuld haha...

Jo, läppstiften får det bli!

Gårdagens sålda ting

I mitt mission att bli av med så mycket som möjligt fick jag igår sålt 2 av mina böcker! Härligt! Bara 999 kvar... Ne skämt o sido är det inte så många, men kanske ett 20tal?

Hmm... Vad ska jag göra mig av med idag?

På upptäcksfärd med GBGtös

A gjorde som jag och tog bussen fast omvänd väg. Hon åkte från GBG till Kungshamn istället!

   

Kärt återseende!

Under några lediga dagar förra veckan tog jag bussen till GBG och mötte upp med M & A som precis kommit hem från Aotearoa. Vi träffade även E & T som varit hemma i drygt ett år, men vill lämna Sverige de också. M träffade vi på vid Valand och fortsatte sedan till Le Aveny för en bärs. OK två... Många kära återseenden under kort tid, men ja gillart!


M o M chillar på Lounge(s) på Avenyn


Strumpan fixar frukost!

 
Vi tog en promenix i Partilles mulleskog

Moster Johanna

Ibland är jag barnvakt till dessa små troll. Då dansas det till Abba, spelas spel och springs runt en massa





O ibland e jag passupp för dessa damer med ;)


I'm on a mission

Allt ska bort! Eller ja, så mycket som möjligt iallafall! O nu snackar vi inte vikt...

Till hösten sticker jag och karln till Canada och då vill jag gärna lämna kvar så lite som möjligt hos mina päron. Därför har jag nu bestämt mig för att 1 grej ska slängas/skänkas/säljas om dagen! Idag var det en av mina miljoner böcker som ryker. Tack vare Bokbörsen fick jag sålt en idag! Jag är väl inte den som tar allt för mycket betalt för dem, men jag vill bara bli av med dom och det är bättre att få sålt dem än att bara slänga!

Hmmmm vad ska jag göra mig av med imorgon? Kruxet är ju det att jag faktiskt redan har gjort mig av med kopiöst mycket sedan jag kom hem för 4 veckor sedan, men som sagt, det är en massa kvar att bli av med...

Så alla mina vänner o bekanta, är det något ni vet jag har som jag vill ha så säg till! Jag kanske är snäll och skänker det till er ;)

Få gratis spotify premuim!

Klicka här

Nyfrissad!

Det är ju såååå skönt att gå till frisören o bli ompysslad i en timme! Dessutom älskar ja min frisör här i Kungshamn för hon vet precis hur jag vill ha det! Jag tog inte så mycket på längden, men klippte upp det en hel del och tunnade ut det nu inför sommaren. Finns inget värre än tjock hår på sommaren!!!

Lite senare idag ska jag vara världens bästa moster och hämta barnen på dagis och ta hit dem och leka för syrran känner sig inte så pigg... Kände att det var det minsta jag kunde göra!

Jedi master

Enligt min karl skulle jag tydligen bli jedi bara för att jag skulle på yoga ikväll. När jag skrev att jag skulle böja o bända på alla mina muskler fick jag följande svar:
"So your becoming a jedi be mindful of your thoughts remember anger leads to the dark side. May the force be with you my love." Typ, tänk positivt annars blir du arg!   

Yogan var iallafall hur kul som helst! Jag gick med en arbetskollega och vi har gett oss fasiken på att det här ska vi göra! Kanske ett spinningpass i veckan också. Beach 2010 liksom! Sedan hjälper väl 40 minuters promenaderna fram och tillbaka till jobbet lite också. Idag var jag iofs lite lat och tog bilen... MEN jag började faktiskt kl 6... Har inte riktigt blivit en morgonmänniska än... Men nästa måndag jobbar jag också morgon så då jäklar!


Yogaposer utanför CG


Jobb hela veckan lång

Dålig update i bloggen, jag vet, men hur kul kan det vara för er att läsa "Idag har jag jobbat i 8 timmar, kommit hem och ätit och sedan sett på hockey och gått o lagt mig."

Nä, jag sparar inläggen tills jag har något roligare att berätta! Iofs var jag hos A & R i onsdags och festade lite för vi var alla lediga på torsdagen. Det var riktigt mys och vi somnade inte förrän vid halv fem på torsdags morgon! Sen var det till att gå upp några timmar senare för att beställa pizza och kolla på film. Har verkligen saknat svensk kebabpizza!

Nästa vecka blir det inte lika mycket jobb så förhoppningsvis blir det en tripp till Götet och träffa M och A som kommer hem från Aotearoa!

Det där med sms...

Asså ibland undrar jag vart sms som inte kommer fram tar vägen? Jag hade beställt en telefon från OnOff ocg istället för pappersavi ville jag ha sms. Save the planet liksom! Beställde telefonen i torsdags och i onsdags när jag fortfarande inte hade fått något avi ringde jag dom och frågade vad som hänt eftersom det ändå bara skulle ta 2-4 dagar. Jag var dessutom i STORT behov av min nya telefon! Lite trött på att va tvungen att ha laddaren i telefonen hela tiden om jag ville prata med någon. Sms gick bra, men bara 5 st, sen dog telefonen. Iallafall så sa dom att den var skickad redan på torsdagen så jag fick kollinummret för o kolla me posten. Och mycket riktigt låg min telefon där och väntade på mig! Det hade den gjort sen i torsdags... Så någonstans i cyberspacen hade mitt sms fastnat och jag hade fått vänta lite för länge på min nya mobil.

Vart tror ni alla sms som inte kommer fram hamnar?

Slapp lördag

Idag är det inte många knop som blir gjorda! Åkte ner över med mamma vid tio tiden för det skulle införskaffas blommor till trädgården och jag tänkte passa på att köpa en ansiktskräm för ryktet gick att Kajsas mode har Boot No 7!!! Men till min stora besvikelse hade dom inte den jag brukar använda... Så det blev en sväng till apoteket för att se vad dom hade, men det var inget som lockade där heller... Men utan ansiktskräm kan jag inte gå allt för länge så det blev en beställning gjort på apotekets hemsida istället där dom hade en massa bra krämer och rengöring! Inte Boots No 7 för det tillåter inte min plånbok för tillfället, men apotekets borde väl inte vara fy skam det heller? Någon som har testat dom?

Så nu kanske jag ska ta o göra ett litet röj på badrummet mitt så att produkterna får plats! Förhoppningsvis kommer dom med min nya telefon på måndag.


To everyone i've met in Aotearoa/New Zealand

Wish I were with you but I couldn't stay
Every direction leads me away
Pray for tomorrow but for today
All I want is to be home

Stand in the mirror, you look the same
Just lookin' for shelter from the cold and the pain
Someone to cover, safe from the rain
And all I want is to be home

Echoes and silence, patience and grace
All of these moments I'll never replace
No fear of my heart, absence of faith
And all I want is to be home

All I want is to be home

People I've loved, I have no regrets
Some I remember, some I forget
Some of them living, some of them dead
And all I want is to be home

- Home by Foo Fighters


Fotbollskultur

Det är något alldeles speciellt att dra på sig sitt favoritlags tröja innan match. Man känner liksom i hela kroppen att det är något på gång och det är en bra känsla!

Den känslan hade jag igår vid fyratiden när den Blåvita tröjan drogs på i Kungshamn innan avfärd till Göteborg och Gamla Ullevi. Min fina signerade tröja från 2007. Året då IFK tog SM guld. Sedan hoppade jag och pappa (och Glen som åkte snålskjuts till GBG) in i bilen och styrde kosan mot GBG för match mellan IFK - AIK. Pappa kallade det jumbofinal eftersom båda lagen vid det laget var krislag. AIK i botten och IFK inte långt ifrån. Vinst var ett måste! Men jag var egentligen aldrig orolig. Jag och IFK har en hemlig telepatisk kommunikation (som kanske inte är så hemlig längre) och jag meddelade dom att "nu är jag hemma gubbar. nu tar vi dom! jag står i klacken och hejar på er idag" O ja dom måste då ha hört mig för inte vet jag? Vinst med 4-0 och säsongens bästa match spelades på Gamla Ullevi igår. Jag var väldigt nöjd när jag lämnade Gamla Ullevi.

Gubbar, nu visar ni denna glädje resten av säsongen!!!

Ja gillar min tröja...


Fotosession á la managers





Det ser ut o bli regn

Jag har verkligen glömt hur blågrå molnen blir här på kusten strax innan regnet faller


Allt har sin mening

Mike skulle ju kommit till Sverige på torsdag, men på grund en anledning ja inte direkt vill skriva om på bloggen kan han nu inte komma. Ingen fara, ingen har blivit dumpad!

Igår när jag jobbade bokade jag in en natt för oss på Barken Viking, ett hotell i GBG som vi har lite rabatt med genom hotellet. Skitmysigt verkade det plus att det faktiskt är en BÅT som ligger och guppar i Göteborgs hamn. Idag hade polisen fått evakuera stället eftersom det var under bombhot. Ja säger då det...

Vi skulle även gått på fotboll på kvällen mellan IFK - AIK vilket nu far min åker med på istället för biljetterna är ju redan köpta. Nu kan det bli en tripp till Borås istället eftersom gräsmattan på Gamla Ullevi kanske inte håller måttet. Omvägar, omvägar, omvägar... Får väl se hur pigg pappa e på att åka dit.

Så ja, det var väl meningen att Mike inte skulle komma till Sverige denna vecka när vi ändå inte vill visa vår bästa sida. Fy skam eftersom jag längtat så in i bomben!!! Var ju trots allt 12 veckor sedan jag såg honom sist... Det är 3 månader... Det är en evighet...

Hemma i Svedala

Då har jag vart hemma i nästan 3 dagar och jag har redan börjat jobba. Gjorde mitt första pass på Smögens Havsbad idag och det tog väl ca 20 minuter sen tog jag hand om gästerna själv. Visst vi har nytt bokningssystem, men det är nästan som det gamla fast lite bättre! O svarat i telefon har man ju gjort förr så det var inga problem heller.

Vad har jag mer gjort sen ja kom hem? Ätit en MASSA skaldjur!!! (Mikaela du hade ju vomerat om du sett mig) Träffat A och E, umgåtts med mina syskonbarn, träffat min syster och sett på IFK som förlorade ännu en match. Asså vinner dom inte på torsdag vet jag inte vad jag gör...

Anywho, det är iallafall väldigt konstigt att vara tillbaka på svensk mark. På ett sätt känns det som att jag aldrig har lämnat Sverige och att tiden på Nya Zeeland aldrig var. A & M ni måste påminna mig ständigt om att det faktiskt hände. Vi levde faktiskt på NZ i nästan 1,5 år. Vi var hostel managers i Auckland. Vi trivdes som bäst i Aotearoa... Men en sak som alltid kommer påminna mig är ju Mike som faktiskt kommer hit på torsdag!!!

RSS 2.0