Saknar mina tjejer!



Ha det bast i NYC sa ses vi i Canada i Mars! Och kom ihag! Karlsson fyller tant i April och det ska firas!!!

Lillstrumpan har blivit tantstrumpa!



Grattis pa fodelsedagen sweetiepie!!!

Helg snart?

Efter att ha insett att jag faktiskt jobbat 5 helger i rad ska det bli väldans skönt med en helt ledig helg! Hade iofs vart skönare om jag jobbat tidigt och inte sent imorn så man hade fått långhelg, men man kan ju inte få allt har i livet! Servistjejerna på jobbet var förvånade över att jag är ledig i helgen, men tyckte att jag förtjänade det eftersom jag jobbat så mycket helger. Jag har haft lite dispyter med den andra receptionstjejen som ville byta ledig dag med mig så att hon är ledig söndag och jag imorn, men jag sa nej eftersom jag redan hade planer. Det hade hon också meddelade hon, men jag gav henne bara en blick som måste sagt ett och annat för efter det sa hon inte så mycket. Hon frågade även chefen om hon och jag kunde byta, men hon fick till svar att det minsann var hennes tur att jobba söndag nu. Tjiiiiii fick hon!!! Jag gillar inte att komma i konflikt med de jag jobbar med, men ibland går saker och ting inte att lösa. Det har jag fått lära mig från tidig ålder, även om jag for det mesta är så envis att jag ändå i slutändan får som jag vill =)

Så vad är då planerna för helgen? På lördag tar jag och M bussen till Weymouth och hans foräldrar och hälsar på. övernattning, pubrunda, fotboll och X-factor står på schemat och när vi kommit hem på söndag eftermiddag blir det mer pub och fotboll. Liverpool möter Blackburn och jag ska hålla utkik efter min gamla arbetskollega D som har flugit över havet från Sverige för att kika på matchen live.

Bournemouth International Hotel

On request of Miss H kommer har en liten beskrivning av mitt jobb i Bournemouth, England.

Jag jobbar heltid som receptionist/bartender pa det lilla charmiga hotellet Bournemouth International Hotel som ligger valdigt centralt, ca 5 minuters promenad in till stan och ca 7 minuter om man gar tillbaka. Varfor, undrar ni? Vi ligger mitt i en backe. Jag har en forkarlek att jobba pa hotell/backpackers som ligger i backar. Tyvarr inte i en park denna gang, men havsutsikt fran baren har jag! 

Hotellet har ca 50 rum och for det mesta har vi byggnadsarbetare eller organiserade bussturer som bor har. Ganska stor skillnad fran att jobba pa ett fyrstjarnigt spa, men jag gillart! Morgonpassen, 7.30 - 15.30, brukar inte vara sa hektiskta och det ar mest receptionsjobb som galler da. Ta bokningar, hjalpa chefen att sortera papper (ordning och reda ska det vara!!!), checka ut gaster och svara pa allmana fragor. Kvallspassen, 14.30 - 22.30, bestar av kombinerat receptionsjobb/barjobb. Baren ar precis vagg i vagg till receptionen och jag har en liten dorr jag slinker igenom varje gang nan gast star och tittar pa mig fran baren och antar att jag har ogon i nacken och ska se dem. Jag sitter tyvarr med ryggen mot baren, sa jag ser dem inte alltid, och de haller sig garna fran att saga hej eller ursakta. Men men... Det ar inte manga flashiga drinkar som mixas, utan mest ol eller shandy (halften sprite, halften ol) som de garna dricker har.

Det blir manga stunder da det inte ar nagot att gora, sa da passar jag pa att blogga och lasa bok. Perfekt! Och de misstycker inte att man sitter pa ansiktsboken hela dagarna, bara det inte gar ut over jobbet. I like it alot!

Ska forsoka ta lite bilder imorn om vadret ar bra och lagga upp pa bloggen. Ar det klart vader kan man se Isle of Sky fran tradgarden. Inte fy skam! Hoppas pa en san dag imorn.

En kanna vatten

Nar jag blir gammal o gra ska jag bannimej klaga pa vartenda hotell jag bor pa och som komensation ska jag ha en kanna vatten. Sa gor de namligen i England! Bara sa ni vet...

Tvattdag

Eftersom vi inte har nagon tvattstuga i var byggnad blir det till att ga tvars over gatan med alla pasar och sitta och vanta pa att maskinen ska bli klar. Ni vet sa dar som de gor i filmerna. En bra bok och musik i oronen botar rad pa trakigheterna!

Och eftersom vi lever pa en minimal budget och dessutom inte vill att vara klader ska krympa skippar vi torktumlaren och hanger upp tvatten lite hursomhelst i lagenheten!

Lovely day







Vi hade en underbar dag pa stranden igar! Jag hade ledigt fran jobbet sa vi packade ryggsacken med mackor, filtar och mp3 och gick ner till stranden for att mysa. Det blaste ganska rejalt, men vi njot i fulla drag anda! Inte ofta man kan sitta pa stranden i stralande solsken i bara tshirt och kjol och inte frysa det minsta! Jag var i med benen i havet, men eftersom bikinin ar kvar i Sverige blev det inget dopp. Efter lunchen gick vi till en bar och tog en ol och kollade pa stans surfare som traget vantade pa den perfekta vagen. Det kom inte sa manga vagor...

BareKiwi

Kommer ni ihag det dar foretaget jag hjalpte till att starta nere i Nya Zeeland? Jag och galne Kyle satt dagarna i anda och forsokte hitta sponsorer, hitta saljpartners, hitta kameraman, hitta musik, ja ungefar allt.

Nu ar iallafall hemsida klar!!! Kika in pa BareKiwi och se vad Kyle Te Kiwi har haft for sig runt om sydon!


RSS 2.0