Sommaren är här igen!

För ca 1 1/2 vecka sedan kom sommaren till den engelska sydkusten och jag älskade varje minut! Sedan blev det kallt igen i några dagar, men nu är sommaren här igen! Hade inte behövt långbyxor på mig idag på min morgonpromenad minsann!

Jag hoppas att vädret håller i sig imorgon och på tisdag för då är jag och M i Weymouth igen och hälsar på hans föräldrar. Denna gången kommer det bli extra roligt för Ms syskonbarn är också där och hälsar på! Har en känsla av att det kommer bli Fullt ös medvetslös, men jag gillart!



Det sjunde inseglet

Här om dagen gick denna filmen på en av filmkanalerna i England. Jag hade inte sett den förut, men ville absolut se den eftersom 1: Den var på svenska 2: Ingmar Bergman har skrivit den och 3: En ung Max Von Sydow har huvudrollen! Jag blev faktiskt positivt överraskad! Förväntningarna var inte så höga och jag trodde det skulle bli en ganska seg film, men ack vad jag skrattade vid vissa tillfällen! Hur bra var den inte? Jag bara frågar! Det var ju inte direkt någon actionladdad rulle och handlingen rullade på i sin sakta gång, men det är absolut en film jag vill se igen!

Betongblock och pank

Förlåt att jag inte varit så aktiv det senaste, men det kanske blir så när man fyllt 25? Bloggtorkan smyger sig på som en gepard sakta spanar in en gnu innan den ger sig på'n! Ja, typ...

En annan orsak till att det inte blivit så mycket uppdatering det sista är att jag är så in i bövelens trött på mitt internet i lägenheten! Vi bor i ett betongblock och det spelar ingen roll hur nära fönstret jag sitter, så är signalen jätte-mega-svag ändå. Och på jobbet är det inte så roligt att blogga för jag har ju inte tillgång till mina bilder som ligger hemma i laptopen. USB säger ni! Borttappat säger jag! Inte världens roligaste utgift heller och tappar jag bort det första så lätt kommer det garanterat gå lika fort nästa gång =)

/ Johanna, en gammal själ som tappar bort saker

Grattis i efterskott till mig!

Jag bjuder på denna även fast jag ser helt psycho ut... I blame the rosé!



I söndags fyllde jag 25 och jag hade en alldeles underbar dag! Blev väckt vid niotiden av 2 glada damer som ringde mig från Kanada och var överlyckliga att de var först! Fina tjejerna... Sedan pyste M till jobbet och jag såg fram emot en dag av att inte göra någonting. Fast rastlös som jag är gick jag ner till ett café och köpte den största latten i världshistorien, bytte plats 2 ggr innan jag fick min favoritfåtölj och satt sedan och läste i nästan 2 timmar. Efter ca 50 sidor ringde också mor och far och gratulerade på kvartssekeldagen. Efter kaffet gick jag till Body Shop och köpte mig lite produkter och eftersom det var min födelsedag fick jag £5 rabatt! Tackar! Väl hemma igen satte jag på varmvattnet och läste lite till innan jag tog mig ett låååååångt bad med min nya body scrub, ansiktsmask och ansikts scrub. Jag är en sån person som måste sysselsätta mig i badet, annars blir det så långtråkigt...

Vid sextiden kom M hem från jobbet och hade lite lätt panik! Planen var att han skulle gå till Tesco Metro och köpa ingredienser till kvällens middag, men de hade stängt p.g.a Mors Dag! Jag sa att det inte spelade någon roll och att vi kunde laga mat av det vi hade hemma, men han skulle absolut få tag på mat stackarn... Som tur var var den mindre Tescobutiken öppen så han fick inhandlat mat, men inte riktigt det han ville. Spelade mig absolut ingen roll för det var himmelskt gott ändå! Till förrätt fick jag makrill med en sweet chilli sallad, huvudrätten bestod av skaldjursrisotto och till efterrätt blev det halloncheesecake. Mumma!!!

Presenter fick jag också minsann! Klänningen ni ser på bilden ovan, ett turkost armband, ett nytt spel till mitt DS, Back to the Future filmerna, alla Batmanfilmer, tv-serien Extras och en bok om Johnny Depp, fast den får jag inte läsa förrän vi åker till Kanada. Jag klagar inte! Då har jag något bra att se fram emot!


RSS 2.0