Nu får det va nog!

Nu kan vi inte ens prata svenska längre... När man tappar det svenska språket lika lätt som en blöt tvål glider ur händerna har man varit borta från det avlånga landet för länge...

Standardsvaret jag får från M är "Yeah" istället för ett vanligt svenskt klingande "Ja".

När jag idag skulle förklara för M att relationen mellan två människor inte alltid är ömsesidig fick jag totalt hjärnsläpp. Istället för att säga ömsesidig kom det ord som motsvarande, motsidig, besvarad osv... Envis som jag är gav jag inte upp förrän jag fann ordet lååååångt inne bland mina grå celler. Till och med jobbet fick vänta!

Over and out!

Pirates of the Caribbean

Just nu sitter jag, M och T och kollar på Pirates of the Caribbean för femtioelfte gången. Det har gått så långt att jag säger replikerna innan de ens har sagt dem i filmen, Jag får några gött onda blickar från T som säger att jag förstör spänningen med att avslöja vad som ska sägas här näst hehe... Så kan det bli om man ser en film man älskar om och om igen. Replikerna fastnar tillslut!



Till vilka filmer kan ni replikerna utantill?

I want to believe...

Då var det dags för ytterligare en premiär för min och Ms del. Natten till fredag kl 00.01 sitter vi spänt i biostolarna och lyssnar på en av våra favoritjinglar och dras med in i det mystiska som vi båda så gärna vill tro på! Även att ryktet har det att det inte kommer vara några aliens med i filmen hoppas jag ändå att det kanske dyker upp en i bakgrunden och säger hej.

  

Min pappa är avundsjuk...

Mina damer och herrar... Jag ska på fotboll nästa helg! Och inte på vilken stadio som helst, utan Wembley Stadium!
Där möts FA cup vinnarna Portsmouth mot Premier League vinnarna Manchester United. Jag hoppas på en fartfylld match med många bra målchanser, mål och Peter Crouch och Christiano Ronaldo på plan.


Ny mobil och engelskt nummer

Eftersom ingen kan ringa min svenska mobil har i England fick det bli till att kopa en ny med engelskt kontatkort... Inte den roligaste utgiften, men behovligt.

Mitt nummer ar 00447728299951 om ni vill mig nagot!
Ni kan fortfarande skicka sms till mitt svenska nummer, men det gar inte att ringa...

PoK

3 more points

For tillfallet ar jag inte hemma sa det blir inga svenska bokstaver har inte!

IFK tog iallafall idag ytterligaretre poang och jag ar nojd. Mycket nojd! Av det jag sag pa Sportbladets sajt sag spelet ok ut, men det ar lite svart att doma nar man inte ser ordentligt. Det basta ar nar man ser att spelarna springer in i en klunga precis som de gor nar det blir mal, men de rapporterar inte att det ar mal forran nagra sekunder efter... Hjartat sitter i halsgropen ma jag da saga!

Nej, nu blir det film med D om han kan koppla in apparaten ratt...

PoK

Härliga sommarkväll

Härom dagen var jag och D vid det gamla slottet i Southsea och åt en massa frukt och kollade på solnedgången. Väldans mysig kväll må jag säga!

Se för er själva...



         

Trevlig stund innan bion

Jag, M och F bestämde oss för att åka till Gunwarf innan bion för att ta oss en drink. En glad överraskning var att det var 2 för 1! M beställde Tequila Sunrise och jag beställde Iguana-Wana. Min var helt klart godast då jag och tequila inte är så bra vänner...




                   

Batman - The Dark Knight

Ikväll var det premiär för den nya Batmanfilmen i England. Den var helt strålande bra. Heath Ledger i sin sista roll kunde inte bli mer magnifik. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg honom. Denna fantastiska skådespelade som fick sitt slut alldeles för tidigt i livet.


Jag ser ut som en människa igen

Tack gode gud för hårfärg!!!

I måndags i provrummet fick jag se den hemska utväxten jag inte lagt märke till innan... Ljusa toppar kontrade av mörk utväxt = KATASTROF! Den nya färgen heter Golden Brown, men blev  mera rödbrun i mitt tycke. Det viktigaste var iallafall att det blev en jämn färg!

Imorgon är det en ny dag på jobbet och en dag närmare helg! Det är helt otroligt vad man längtar efter helgerna här...

Vad ska ni hitta på i helgen?

5-0 & 4-0

Jag är imponerad!!!

Dessa änglar gör livet mycket enklare i min tillvaro i England. att få höra dessa resultat får mitt hjärta att klappa extra fort och jag höjer stolt på huvudet på jobbet.


Hjälp!

Hur dejtar man egentligen?

Visst, jag har varit på några dejter med killen, men inte en real dejt. Innan har det bara vart att vi bestämt samma dag att vi ska ses, men nu är det verkligen dejt DEJT!

Kom med tips e ni söta!

Jag längtar till den 18 september...


Fare-thee-well Enrico

This will bee written in English because I know that my slumpa might pop in for a visit and actually read this. You know who you are, biatch! I see you... and I just wanna dance with you...

So last Thursday we had a farewell dinner for Enrico. We went to La Strada and ate lots of good food and paid way too much money... but hey... you only live once and you might as well live it as good as possible!

Enrico, you are already missed and will be missed for a long time! Although, I will see you next weekend!




En glad ängel i England

IFK tog just 3p mot DIF på bortaplan.

Starkt jobbat änglar!


Grattis Helena!


Grattis Jessica!


Bilder från helgen

Här i England regnar det för tillfället... "It's raining cats and dogs" som de säger här.
I hus nummer 2 pågår det youtube maraton, i hus 4 pågår det matlagning, i hus 6 spelas det hög musik och tvspel medans det i hus nummer 8 för tillfället är väldans tyst och lugnt.

Tänkte lägga ut några godingar från helgen så ni ser hur jag har haft det!


I väntan på L

Jag och L i väntan på tuben

Vi börjar bli vana att se älghorn i London. Här på Natural History Museum

Tjena räkan

Jag och L innan utgång

 M och jag

Jag dansar lite innan vi drar vidare ut i Londonnatten

M och jag på tuben

Jag och snyggingen Cristiano Ronaldo

Update

I helgen var det alltså storstaden som fick sig ett besök igen. Som vanligt blev det en kanonhelg med MÅNGA skratt och nya ansikten.

På fredagen kom vi fram till Ls hus vid elva tiden. Han var inte hemma, och tydligen inte någon av hans huskamrater heller. Vi satte oss utanför och öppnade var sin Strongbow i hopp om att L skulle komma hem snart. Det tog sitt lilla tag, men snart dök han upp med två arbetskamrater och två amerikanare de hade släpat med sig från Macedonken. Vi hade inte en tanke på att vi skulle gå ut eftersom de kom hem så sent, men på två röda stod vi ombytta och klara, redo för att göra favorithaket Paradise. Återigen fick vi ett bra besök med mycket dans och prat med okända människor. Jag fick två favoriter den kvällen. Dels en spansk tjej som glatt sa "lilla lilla hora" inne på tjejtoaletten efter att två överförfriskade damer pratat en massa dynga på svenska. Min andra favorit var en mörkhyad kille som började prata med mig och M ute på terassen. Han slängde hastigt och lustigt ur sig "och jag röker inte ens marijuana". "Nähä va bra för dig då" sa vi och gick snabbt in till dansgolvet. När vi kom hem vid halvtretiden var det två övertrötta flickor som la sig i sängen för att sova. Ensamna var vi inte då en fransman hamnade bredvid oss. Stackarn måste trott att vi var knäppa som låg och pratade och fnissade som aldrig förr. Han försökte med många metoder att få tyst på oss. Bland annat viskade han franska i Ms öra och bad henne att hålla tyst. När jag sa till honom att vara tyst hoppade han på mig och började bita mig i kinderna istället. Tack för den behandlingen du...

På lördagen vaknade vi utvilade och inte ett dugg bakfulla. Planen för dagen var att besöka Natural History Museum och The Swedish Shop. Vi började med NHM där det var 12 år sedan sist jag var. Det var sig inte likt, men å andra sidan var jag bara 10 år och kommer inte ihåg allt för mycket. The Swedish Shop hade vi lite svårare att hitta. När vi gick ner för gatan såg vi plötsligt en Hästens butik och blev så fascinerande att vi passerade den svenska shoppen utan att lägga märke till den. Väl inne fick jag köpt mig Kalles Kaviar, Abba Sill och apelsinsaft! Vilket halleluja moment! På kvllen åkte vi till L kompis för att festa, och OJ vilken tid det tog... Efter dryga 2 timmar var vi frammer, men då hade vi varit på Baker Street och lallat runt lite också. Väl framme blev det ett okärt återseende. Vodkan de bjöd på var Glen's... Jag hade verkligen lovat mig själv att inte dricka den igen efter midsommarhelgen, men man tager vad man haver... Denna kväll fick jag även spelat Wii för första gången. Kärlek med en gång! Istället för att åka buss i 2 timmar hem sov vi över hos fransmannen, så återigen var det jag, M och han i samma säng. Denna kväll stendäckade vi alla så fort vi lade huvudet på kudden.

Igår började vi dagen med en väldans god kebab på väg hem till L. Sedan var vi inte så mer produktiva den dagen... Jag och M fick springa lite i regnet påväg till tunnelbanan. Regndropparna kändes lika stora som tennisbollar! Vi sökte skydd vid ett hus, men när ägare var på väg att öppna dörren ilade vi kvickt iväg... Sedan tappade jag och M bort varandra påväg till busstationen, men hittade varandra lika lätt då båda hade vart lika smarta och gått till Victoria Station och hoppats på att den andra så småningom skulle dyka upp.

Bilder kommer senare när jag fått dom från M.

PoK

Grattis Anna!


Ljummet vatten någon?

På öarna i väst existerar inte ljummet vatten. I handfatet finns det en kran för kallt vatten och en kran för varmt vatten. Så när ansiktet ska tvättas är alternativet antingen att vli skinnflådd eller att frya porerna till is. Vilket hade ni valt?
Samma sak när man ska ta en dusch. Visst, det är endast ett duschmunstycke, men man får stå i evigheter för att få det perfekt. När man sen schampoonerar in håret kan man inte stänga av kranen för då får man ju göra om hela proceduren igen! Jag vet, det kallas lathet...
En sak till när man duschar är att om någon sätter på varmvattnet nere i köket försvinner det från duschen i några sekunder. Visst, det är ingen livslång tid, men chocken är desto större när man plötsligt under sin varma dusch får en iskall duschstråle på ryggen. Inte så kul...

Nej jag trivs nog bäst i landet lagom...

PoK


Imorn bär det av igen

London är destinationen imorgon och jag måste erkänna att jag blir mer och mer kär i den staden ju mer tid jag spenderar där! Tvärtemot är det iallafall med Portsmouth... Längtar något enormt tills Premier League drar igång så att det finns något att göra i denna stad!
 
M och jag har idag dragit igång lite lätt med vårt ex-arbete. Visst, det tog väl en timme eller så innan vi drog igång, men lite har vi allt fått skrivit! Efter intervjuer med M & S på jobbet har vi fått lite mer kött på benen. Vilket jag defenitivt inte behöver, men ändå...

I lördags spenderade hela kollektivet förutom E kvällen framför en brasa på stranden. Väldans mysigt blev det trots alla diskussioner innan vi begav oss från huset. Kommer det bli kallt? Ska vi ut sedan? Vem ska bära veden? O en massa mer tjat... Mycket snack och lite action vart det. När vi sedan kommit ner till stranden konstaterade jag så vackert på svengelska att "It's not a fyr, it's only a brasa". Liiiite mycket dricka och liiite för lite mat för fröken Karlsson denna lördag. Men oj vad roligt jag hade det! Tills en urflippad F bestämde sig för att hoppa över elden med en nyöppnad rödvinsflaska som han, såklart, råkade spilla några droppar ur på min vita t-shirt och mitt vita linne. Rosenrasande som jag blev tog jag min jacka och begav mig hemåt vid tolvsnåret... Hemma på Hester Road letade jag febrilt efter salt trots att det stod mitt framför näsan på mig. Hälde ut halva påsen på mina fläckar och rätt in i tvättmaskinen. T-shirten gick inte att rädda, men tack o lov mitt nyinköpta linne som ska med till huvudstaden i helgen!

Tyvärr inga kort från denna kväll på min kamera, men kika in på Ms blogg för att se kvällen i bilder.

Nu ska det läsas lite!

PoK

Man måste ju va fin imorn...

Nähepp nu ska det duschas i England...

Vad händer egentligen?

Återigen har internet valt att försvinna ett tag från Hester Road... Sedan måndag kväll har jag legat lamslagen och idélös så istället för bloggande och allmänt stirrande på dataskärmen har det istället blivit filmkvällar med M och E. Kära T från Holland har också joinat oss från och till då hans flickvän befinner sig i Spanien.

I måndags blev det Pirates 2, i tisdags började vi kolla på Pirates 3 men efter ett högljudt protesterande från E fick vi så vänligt byta till Salems Lot. Igår ville jag och T gå på Hancock, men när vi kommit till bio och köpt oss lite tilltugg fick vi reda på att alla föreställningar var slutsålda... Vi undrade hur det kom sig och fick då reda på att det var premiär för den denna dag. Haha bra kollat! Kanske blir det bio någon anna dag...

Annars flyter livet på. Jobba, åka hem, tänka på nästa dags lunch, kanske producera den, gå och lägga sig. Samma visa varje dag, men tack och lov blir det återbesök i London i helgen!

Kommer med en update om det vid senare skede.

PoK


RSS 2.0