Stanley Park

Förra lördagen tog jag och M bussen till Stanley Park och strosade runt i en timme eller två och njöt sedan av fish and chips och persikocider i solen innan jag skulle gå till jobbet.

Stanley Park är en ruskigt stor park på ca 400 hektar och vi täckte kanske en femtedel av den? Om ens det? Nästa gång vi åker dit blir det till att hyra cyklar och ta oss runt hela parken!


Trout Lake

Ca 10 minuters promenadväg från vårt hus ligger Trout Lake. Vi gick dit en dag för att luncha i solen innan jag skulle jobba. Det var en jättemysig park med en liten sjö i mitten, men man får inte bada i den för att den inte håller upp till hälsostandarden... Vi förstod genast varför då det var en massa hundar som badade i sjön!


Barista javissta!

Sedan 3 veckor tillbaka har jag jobbat på Blenz Coffee som är ett kanadensiskt företag. Jag skulle kunna jämföra det med Starbucks, men det är ungefär 100 gånger bättre!

Innan jag fick jobbet hade jag inte jobbat som barista, men skam den som inte vågar sig på något nytt! Hur ska man annars lära sig? Plus att min chef på intervjun sa att det egentligen inte handla om att göra kaffe, utan det är kundservicen som räknas, och det har jag ju mycket erfarenhet av. Jovisst, men det känns ju sådär om man jobbar på ett café och inte kan göra kaffe! =) Så nu efter 3 veckor har jag bemästrat alla drinkar och kan till och med göra löv i latten. Ikväll jobbar jag till stängning, vilket är lite trögt, men jag bytade med H så att jag får ledigt på söndag istället. Ms enda lediga dag, så jag ville så gärna byta!

Jag tänkte ta med mig kameran på tisdag och fota lite så ni ser hur min arbetsmiljö ser ut!

Utflykt med Hammarstrumpan

 

 


Vancouver by night


Midsommar anno 2011

Jag åkte upp till mina favorittjejer i Whistler...

...där det gjordes kransar och midsommarstång

...togs vackra bilder på deras balkong

...åts köttbullar och sill så det stod härliga till

...och avslutades med Karins underbara jordgubbstårta

Tack tjejer, och alla andra på festen, för en mycket lyckad midsommar!


RSS 2.0