Vilken underbar helg...

Sitter just nu i min säng på Hester Road och längtar redan tillbaka till helgen som varit. I fredags eftermiddag åkte tre förväntansfulla svenskar upp till London för att fira midsommar. Jag, M och S lämnade kontoret vid tolv och åkte till Botley där vi tog tåget in till Portsmouth för att sedan ta bussen upp till London.



När vi kommit till London var vårt första uppdrag att skaffa en luftmadrass till L. Det tog inte så lång tid innan vi hade en i vårt behåll. Sedan gick vi och handlade lite bröd och dricka för kvällen. Vi hamnade hos en trevlig indier (???) som var impad av att vi var från Sverige. Det blev den biligaste drickan för oss fattiga studenter och det märkte vi av dagen efter... Innan vi åkte vidare till L hanns det med ett mål mat på Macedoncen. Även här fick plånboken välja meny, och det blev en Happy Meal! Nostalgi på hög nivå!



Vid niotiden efter några felåkningar och felgångningar var vi framme hos L i Queens Park. Där möttes vi av hans rumskamrater och genast bombarderade vi hans rum med våra grejer. Vi svidade sedan om lite snabbt och gick på den billiga drickan utspädd med lite juice. Tjenare aceton!!! Vid tiotiden kom L hem från sin affärsresa. Kille som han är bytta han om lika fort som en annan borstar tänderna. Han anslöt sig till oss vid köksbordet och rapporterade om sina första veckor på det nya jobbet i London. Han verkar trivas gott! Vi hamnade på ett ställe som hette Paradise och det var riktigt bra. De hade en älg, men ingen svensk musik...
- Har ni någon svensk musik?
- Nej tyvärr...
- Har ni Mando Diao då?
Detta är ett tecken på att jag fått lite mycket dricka i kroppen...



I lördags vaknade vi upp alla tre vid niotiden med huvudvärk... Vid tio ringde vi och väckte S som spenderat natten i Kings Cross. Han pallade sig till Queens Park på två timmar och sedan begav vi oss alla till Hyde Park för att fira lite hederlig midsommar med dans kring stången.



På kvällen var det dags för utgång igen, men den innehöll inte alls lika mycket sprit som den föregående. Denna kväll var det jag och killarna som gjorde stan då M åkte tillbaka till Portsmouth med sin familj. Vi hann även med några parti uno innan vi begav oss ut i nattlivet. Denna kväll var det The Regent som fick äran att få mitt besök och även de hade en älg.



Igår besökte jag och L IKEA! Det blev en del grejer han inhandlade och jag var med som stilråd/bärhjälp. Lunch blev det också i form av svenska köttbullar, potatis och lingonsylt! Tänk att det smakar lika bra som hemma.




Hur har er midsommar varit?

PoK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0