Snabbuppdatering!

Eftersom jag glömt både kamera och sladd idag blir det inget vidare roligt inlägg idag, men inte ska ni väl behöva gå läslösa för det!

Jag och M hade en fantastiskt bra jul med en massa god mat, grymma julklappar och en hel del skratt. Vi beslöt bland annat att en tradition på juldagen är att kolla pa The Grinch. Eftersom Sverige är det enda landet som visar Kalle på julafton gick vi lottlösa iår, och troligen många år framöver. En julfilm ska defenitivt ses varje år. Så det blir The Grinch med barnen i framtiden och senare på kvällen när ungarna gått och lagt sig blir det Jul a la Family Guy. Jag gillar att skapa mina egna traditioner!

Vi firade själva på juldagen, och idag kom hans föräldrar ner på besök över dagen. Det betydde mera julklappar och gratis lunch! Man tackar! Sedan blir det svenskt julfirande om en vecka! Skinka, lutfisk och saltlånga ja tack!

Imorn blir det julklappsshopping innan jobbet. Vet precis vad jag ska köpa så det blir ingen lång sväng på stan. På tal om julklappar så kom Ms sista julklapp på posten idag... Känns ju sadär att ge den till honom nu, men bättre sent än aldrig I suppose!

Svengelskt julbord 2010

Idag åkte jag och M till Asda för att handla julemat. Planen var att vi skulle handla kalkon som M sedan skulle laga till på lördag morgon, men när vi fick se storleken (och priset) så nöjde vi oss med en fin stek istället haha... Varför komplicera saker och ting liksom? Sedan blev det en massa annat tilltugg så som lax, korvar, yorkshire pudding, choklad och (hör och häpna!!!) SCANS KÖTTBULLAR!!! Jag blev överlycklig när jag fick se dom och skulle absolut ha dom! Varför blir allt svenskt så mycket bättre när man är utomlands? Jag påpekar verkligen allt som är svenskt för M. Tror han har tröttnat lite faktiskt...

Detdär med traditionellt engelskt julbord blir det inte iår, och nästa år blir det kanadensiskt. Så kanske 2012? Fast innan dess vill jag egentligen ha svenskt julbord, så det får bli engelskt 2013.

Hur och vart ska ni fira jul iår?

Varldens basta foraldrar

Idag kom det ett paket pa posten! Mina kara foraldrar hade namligen skickat till mig! M trodde inte jag var klok som vill ha den pa dvd, men jag tror inte engelsmannen ens har julkalendrar, sa han forstar nog inte charmen i det hela. Ikvall blir det en kopp kaffe och en lussekatt framfor tvn nar jag kommer hem fran jobbet!


Bullbak

Haromdagen bakades det lussekatter nar M var pa jobbet. Jag passade pa nar jag anda fick ha koket for mig sjalv hehe... En plat med russin och en utan eftersom karln inte gillar russin. Receptet sa 50 st, men jag tror jag fick ihop 26. Gjorde dem lite storre an vanliga plus att den engelska jasten inte ar riktigt lika bra som den svenska. Kanske blir till att kopa med sig lite jast under Sverigebesoket i januari!


All you need is love


Primark har oppnat i stan!!!

Jag har ju helt glomt bort att beratta att varldens basta affar har oppnat i stan! Primark hade oppningsdag forra tisdagen, och jag och Mike gick dit DIREKT efter jobbet mitt! Jag har vantat sa lange pa att den ska oppna!
For er som inte har koll pa Primark, sa ar det en billigare affar an H&M. Priserna ar lagre, men kvaliten ar ungefar densamma.

Jag fick med mig en pennkjol, ett par jeans, ett par pyjamasbyxor, tva par vantar, sju par sockar, tva par tights, ett par leggins, tva pannband, ett par tofflor... eh ja det var nog det. For ynka 340 kronor!!! Je ligart!

Vi var dar idag igen for M behovde byxor och skor till, forhoppningsvis, nya jobbet! Jag stannade till vid skoavdelningen som jag missat forra gangen, och blev kar i fyra par. Jag har inte direkt nagra finskor med mig fran Sverige, sa det blir nog till att onska sig ett par i julklapp av karln.



The real deal

Det blev ingen plastic fantastic julgran for oss iar. Vi satsade pa minimodellen av den akta varan istallet! Hemmagjord stjarna i toppen och glitter och kulor i mangder skapade en viss charm till granen. Forsta paketet ligger under granen och den ar fran mig till Mike. En lukta gott sak som jag inte kan skriva vad den heter, for da kanske han fattar. Inte for att han laser min blogg for fem ore, men anda! =) Tydligen har han bestallt en av mina julklappar igar. Undrar vad det kan vara?!


Lite njutning i livet!

Sjalvklart hor det julen till att ha en chokladkalender! Forra aret fick jag en av Strumpan tillsammans med hennes solglasogon som jag praktiskt taget hade tagit over anda hehe...


Walking in a winter wonderland






Stranden ar ganska gott tackt med sno!



Detta var i onsdags, och idag ar allt bortregnat... Harliga kust!!!

Attsingens!!!

Skulle lagga upp lite bilder pa bloggen idag, men det sket sig nar jag lamnade kamerasladden hemma...

Sedan sist har vi inte gjort sa mycket i Bournemouth. Julen narmar sig med stormsteg och imorn bar det av till Asda for att handla julgran! Iar gar vi plastic fantastic, men kommande jular blir det riktig gran som galler! Garna huggen fran skogen vi kommer bo granne med om vi far som vi vill.

Eftersom M fortfarande inte jobbar blir det mycket framtidsplanssmidande och vi pratar ofta om varat dromhus vi kommer ha pa den engelska landsbyggden. Eller kanske den svenska... Vi har ingen aning!!! Men forst ska vi vinna pa lotto sa att vi kan resa i nagra ar innan vi slar oss till ro.

RSS 2.0