Milford Sounds

I fredags hyrde jag och Mike en 6-växlad Toyota Corolla och styrde kosan till Milford Sounds. Vi var lite tröga i starten och handlade lite lunch i Frankton och körde sedan vidare till en rastplats ca 20 minuter utanför Queenstown för att äta.

   


Efter en underbar lunch åkte vi till Te Anau och tankade full tank innan vi åkte vidare till Milford Sounds. Det är utan tvekan den vackraste vägen jag åkt på här på NZ! Det tog ca 3 timmar att köra, men det var nog mest för att vi stannade ganska mycket på vägen för att titta på utsikten! =) När vi kom till Milford Sounds blev vi båda lika chockade. Vi trodde iallafall att det skulle finnas mer än en liten hamn, en restaurang och ett café. Dessutom fanns det bara ett ställe att bo på, men vi fick som tur var ett rum för natten.

       


På lördagen lämnade vi Milford och åkte tillbaka till Te Anau. Det var ett lite större samhälle som tillochmed hade Fresh Choise! Här introducerade jag Mike för fika. Han förstod inte riktigt konceptet och jämförde det med picknick, men ACK sån skillnad det är på fika och picknick. Senare på kvällen kollade vi på All Blacks match mot Wallabys. All Blacks vann med 31-6! Heeeelt ok match om man säger så! PLUS att min blivande man gjorde kvällens haka... MUMS!!!

  

Kommentarer
Postat av: Anna

Looking good J!

2009-09-25 @ 13:00:30
URL: http://annaliljegren.blogg.se/
Postat av: Helena

Hmm menade du att Mike gjorde haka eller ska man anta att fröken Karlsson tenderar att gifta sig med någon annan karl...?;)

2009-09-27 @ 23:00:07
URL: http://brannassla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0